Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ünnepeltek a veszprémi logisztikusok

Szöveg: Péter Gergely hadnagy |  2013. december 4. 7:42

A logisztika olyan, mint a levegő. Természetesnek vesszük, de ha nincs jelen, akkor nem tudunk nélküle létezni – mondta Vörös Zoltán alezredes, az MH 54. Veszprém Radarezred megbízott parancsnoka, a logisztikusok napja alkalmából megtartott ünnepi állománygyűlésen, december 2-án.

1595963764
Kimagasló munkáért külön elismerés jár

A rendezvényen ismertették Hende Csaba honvédelmi miniszter, és dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök köszöntő levelét, amelyben többek között elhangzott, hogy a modern idők változásaira a Magyar Honvédségnek is reagálnia kell és ennek jegyében jött létre ebben az évben az MH Logisztikai Központ.

Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület elnöke ünnepi beszédében szintén a logisztika jelentőségéről szólt. Elhangzott, hogy a modern kor nem csak a honvédségben, hanem a civil szférában is megköveteli a folyamatos megújulást.

Az állománygyűlésen a logisztika szakterületén eredményesen tevékenykedő katonák, valamint a radarezreddel együttműködő szervezetek képviselői dísztárgyakat vehettek át Vörös Zoltán alezredestől.

A rendezvényt az MH Légierő Zenekar ünnepi előadása zárta.

Fotó: MH 54. Veszprém Radarezred