Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Úszó Erőd 2019-ben is!

Szöveg: honvedelem.hu |  2019. június 7. 20:16

Ha az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz, akkor az idei, immár 37. Balaton-átúszást június 29-én, szombaton rendezik meg Révfülöp és Balatonboglár között. Természetesen az Úszó Erőd idén is nekivág a magyar tenger átúszásának.

Az Úszó Erődbe idén is a katonák és közvetlen hozzátartozóik jelentkezését várják az [email protected] e-mail címen. Aki ezen a címen regisztrál, annak nem kell a Balaton-átúszás honlapján külön regisztrálnia, ugyanakkor mentesül a részvételi díj megfizetése alól is.

Az ingyenes részvétel feltétele az is, hogy az úszás napján 09.30 óráig átessenek az úszók a helyszíni ellenőrzésen, és 10.00 órakor az Erőddel kezdjék meg az úszást. Az Erőd parancsnoka idén is dr. Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokának helyettese lesz.

A szervezők kérnek minden érdeklődőt, hogy legkésőbb 2019. június 21-ig jelentkezzenek az [email protected] e-mail címen a nevezési lap kitöltésével, nevük, rendfokozatuk, alakulatuk (családtagi státuszuk), születési idejük, elérhetőségük és annak megadásával, hogy hányadik alkalommal vágnak neki a távnak.

További információ a www.balaton-atuszas.hu címen található. Az Úszó Erőd koordinátora, akihez szintén lehet kérdéseket intézni: Molnár Károly őrnagy, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság, Honvédelmi Felkészítő és Katonai Testnevelés osztály, főtisztje (tel: 23-243), valamint Farkas László nyugállományú alezredes (mobil: 06-20-421-9445).

További részletek a csatolt dokumentumban!