Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Várpalotára látogatott az összhaderőnemi parancsnok

Szöveg: Schäffer Mónika - Kálmánfi Gábor |  2014. január 20. 11:55

Elismerését fejezte ki az eddig elért eredményekért az MH Bakony Harckiképző Központ (MH BHK) katonáinak és közalkalmazottjainak Fucsku Sándor vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka (MH ÖHP).

1595965840
Fucsku Sándor vezérőrnagy (középen) szerint a várpalotai katonák eddigi teljesítménye elismerésre méltó

Fucsku Sándor vezérőrnagy, dr. Böröndi Gábor dandártábornok, az MH ÖHP szárazföldi haderőnem főnöke és Négyesi Tibor főtörzszászlós, a parancsokság vezénylő zászlósa január 16-án látogattak el a várpalotai alakulathoz. A program során megtekintették a „Somlyói Fokos" elnevezésű, számítógéppel támogatott parancsnoki és törzsvezetési gyakorlat záró gyakorlatát, melyet a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói közösen hajtottak végre.

Fürst Tamás ezredes, az MH BHK parancsnoka tájékoztatta a vendégeket a katonai szervezet feladatairól és jelenlegi helyzetéről. Fucsku Sándor vezérőrnagy állománygyűlésen tájékoztatta az állományt a jövőben várható feladatokról.

Az elöljárói látogatás a MH BHK különböző létesítményeinek bejárásával
zárult.

1595965841
Látogatása során a vezérőrnagy megtekintette az úgynevezett MILES-raktárat is

Az MH ÖHP parancsnoka a közelmúltban a Magyar Honvéd magazinnak adott interjújában elmondta: kinevezését követően végig kívánja látogatni a parancsnokság alá rendelt összes alakulatot.

Fotó: Pintér László (MH BHK)

Címkékkiképzés