Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Hetet egy csapásra

Szöveg: MH Bornemissza Gergely 2. Felderítőezred | Fotó: az alakulat felvételei |  2023. május 24. 11:36

Őrző-védő kutyák, tűzoltó- és rendőrautó, valamint számos játékos foglalkozás: vidám (katona)családi napot rendeztek a debreceni Kossuth Laktanyában.

gyereknap1

„Hetet egycsapásra”. Ez volt a címe annak a játékos, interaktív előadásnak, amit leginkább élvezhettek a katonacsaládok gyermekei az MH Bornemissza Gergely 2. Felderítőezred és az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár közös szervezésű rendezvényén. Hetet egy csapásra – írhatjuk másképpen is, mert legalább ennyi élmény várta a laktanyába látogatókat.

gyereknap2

Az alakulótéren a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak köszönhetően kiállított tűzoltóautó; valamint a Debreceni Rendőrkapitányság közbenjárásával a rendőrautó is nagy sikert aratott – mert természetesen mindkettőt ki lehetett próbálni. A Mancsok és paták nevű terápiás egyesület jóvoltából nem csak színvonalas, őrző-védőnek kiképzett kutyák bemutatóját láthatta a közönség, de meg is lehetett simogatni a négylábúakat. A jó hangulatú rendezvényt ugrálóvár, lufibohóc, arcfestés és kézműves foglalkozás tette teljessé.

gyereknap3