Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kispályás labdarúgótorna Székesfehérváron

Szöveg: Draviczné Adamek Krisztina főhadnagy |  2012. február 24. 22:20

Az MH Összhaderőnemi Parancsnokság és a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (Hososz) Székesfehérváron, a Főnix sportcsarnokban rendezte meg a hagyományos kispályás labdarúgótorna soron következő fordulóját február 24-én, pénteken.

1595931987
A rendezvényen részt vett a Honvédelmi Minisztérium csapata, a „tábornoki csapat", a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az MH Ludovika Zászlóalj közös együttese, valamint a Honvédszakszervezet, az MH Támogató Dandár és az MH Összhaderőnemi Parancsnokság válogatottja.

A húszperces találkozókat öt-öt tagú csapatok vívták egymás ellen. Az izgalmas és sportszerű meccsek kiváló alkalmat nyújtottak arra, hogy a résztvevők jó hangulatban, sportolással töltsenek el egy kellemes délutánt.

A tornán az első helyet az MH Támogató Dandár csapata szerezte meg a Honvédszakszervezet és a Honvédelmi Minisztérium válogatottja előtt.

A rendezvényen részt vevő többi együttes sem távozott üres kézzel, hiszen Domján László vezérőrnagytól, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnokától minden csapat emlékserleget vetett át.

 
1595931987
 
1595931988

 
 Fotó: Bödő Viktória