Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Meg kell teremteni az egyetem hagyományait

Szöveg: kormany.hu |  2012. július 19. 18:12

Most teremtünk hagyományt – hangsúlyozta Hende Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Fenntartói Testület ülésén, július 19-én. A honvédelmi miniszter látja el a következő hat hónapban az intézmény fenntartói jogait ellátó testület ügyvivői feladatait.

A Fenntartói Testület ülésén – amelyet a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai épületében tartottak – többek között szó volt a szeptemberi központi tanévnyitó ünnepségről. Ennek kapcsán Hende Csaba kiemelte: most teremtünk hagyományt, az intézménynek ki kell alakítania a szervezeti, működési kultúráját, amely igazodik az egykori Ludovika Akadémia hagyományaihoz, s amelyben a honvédelmi, a rendészeti és a közigazgatási képzésre jellemző sajátosságok egyaránt megjelennek.

A tanácskozáson dr. Patyi András rektor többek között a szervezetfejlesztésről, az egyetem létszámáról, az új szakok alapításának és indításának helyzetéről tájékoztatta a testület tagjait. Az ülésen a Ludovika Campus beruházásával kapcsolatban elhangzott, hogy minden a terveknek megfelelően, jó ütemben halad, a kialakítandó épületeket hasonló arculat jellemzi majd.

1595938944

 Fotó: HM Sajtóiroda