Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Seregnyi lehetőség a VOLT-on

Szöveg: Bleszkán Szilárd |  2012. június 25. 16:19

Utolsó szakaszába ért a visszaszámlálás, már nincsen hátra 24 óra sem, és június 26-án, kedden 14 órakor megnyitja kapuit az idei, a 20. VOLT Fesztivál Sopronban. A rendezvényen a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség is bemutatkozik.

Gőzerővel épülnek a színpadok és a standok Sopronban: június 26-án nyitja meg kapuit az idei VOLT Fesztivál. A június 30-ig tartó rendezvényre azonban nemcsak a koncertek, hanem a látványos és érdekes programok miatt is érdemes lesz kilátogatni.

1595937911
A HM Sajtóiroda és a HM Zrínyi Média Kft. munkatársai hétfőn – dacolva a szakadó esővel – megépítették a „Seregnyi lehetőség pontja"  elnevezésű standot (képünkön), ahol szombatig rengeteg program, valamint információs sátor és médiakamion is várja az érdeklődőket. Utóbbiban egy igazán valósághű repülőgép-szimulátort is ki lehet majd próbálni.

A fesztivál ideje alatt számos „katonás" programot tekinthetnek meg a résztvevők, akik egyebek mellett megismerkedhetnek a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar munkájával is. Szerdán a győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, csütörtökön az MH Civil-Katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, pénteken az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred, a zárónapon pedig az Önkéntes Tartalékos Rendszer mutatkozik be.

Mindezek mellett lézerlövészet, KatonaSuli-kérdőív kitöltése és Pózolj! fotófal, valamint rengeteg információ várja az érdeklődőket az esemény minden napján.

A VOLT Fesztivál Magyar Honvédséggel kapcsolatos programjairól természetesen honlapunkon is folyamatosan beszámolunk!

Kíváncsi vagy, pontosan hol található a „Seregnyi lehetőség pontja" ? Kattints ide!

Fotó: Szecsey István