Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jelentkezési határidő: meghosszabbítva február 24-ig!

Szöveg: honvedelem.hu / felvi.hu |  2012. február 9. 10:16

Módosította a felsőoktatási intézményekbe történő jelentkezés határidejét a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága. A középiskolások február 24-én éjfélig adhatják postára jelentkezési lapjaikat. Természetesen a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is várják a jelentkezőket.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága tájékozódott a középiskolások körében, hogy kellő ismerettel rendelkeznek-e a felsőoktatásba lépés új feltételeiről. A kapott információk alapján az államtitkárság úgy döntött, meghosszabbítja a felvételi jelentkezési határidőt, ily módon biztosítva a tanulóknak és családjuknak, hogy minél megfontoltabban dönthessenek a továbbtanulásról.

Az államtitkárság elindította a módosításához szükséges jogi eljárást, melynek értelmében legkésőbb február 24-én éjfélig kell a jelentkezéseket elektronikusan benyújtani, illetve hagyományos módon, papír alapon postára adni.

Természetesen a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is várják a jelentkezőket. Az egyetem kommunikációs vezetője a honvedelem.hu érdeklődésére elmondta: az érdeklődők a lehetőségekről az intézmény honlapján tájékozódhatnak.