Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jónak lenni jó!

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: Kertész László |  2022. december 17. 15:00

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség is csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter egy huszárszablyát ajánlott fel a jótékonysági akció keretében, amit idén immár a 11. alkalommal rendez meg a közmédia. A szervezők a befolyt összeget ezúttal a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánlják fel, hogy segítsék a látássérültek életminőségének fejlesztését.

A közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját. A különleges tárgyak többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet megtekinteni, a vásárlás menetéről a [email protected] e-mail-címen lehet tájékozódni. Néhány különleges tárgyat pedig a közmédia vasárnapi egész napos műsorfolyamában bocsátanak árverésre.

Az MVGYOSZ tevékenységét bárki segítheti, 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával vagy SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra. Az adományok minden esetben a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg, a közmédia pedig követi az adományok útját, hogy hitelesen közvetítsen az akció által elért eredményről.

A közmédia célja, hogy a rendelkezésére álló valamennyi eszközzel évről évre egy jó és nemes ügy mellé álljon. A hazai médiában egyedülálló kezdeményezésnek köszönhetően az elmúlt tíz évben több mint kétmilliárd forint jutott el a rászorulókat segítő szervezetekhez.

Kapcsolódó cikkek