Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kitűnő eredmények a humángondoskodási tanfolyamon

Szöveg: MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság | Fotó: az alakulat felvételei |  2023. április 1. 11:15

Kiemelkedő eredménnyel teljesítettek az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság kollégái az idei humángondoskodási tanfolyamon.

humangondoskodas_cover

A szociális segélyezés rendszere, a rekreációs feladatok, a nyugállományú katonák jogosultságai és a kegyeleti gyászfeldolgozó tréning - többek között ezek a témák szerepeltek az egyhetes képzés programjában. Az utolsó nap a szociális gondoskodási és kegyeleti feladatokat ellátó katonák valamennyien kiemelkedő, többen száz százalékos eredménnyel vizsgáztak.

Farkas Gyula ezredes, a Honvéd Vezérkar Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnök-helyettese elismerését fejezte ki a tanfolyamon résztvevőknek. Mint mondta, a gondoskodási körbe tartozókkal oly módon törődnek a kollégák, ami az egész Magyar Honvédség megítélését pozitívan befolyásolja.

Durgó Tamás alezredes, az alakulat parancsnoka is köszönetet mondott a katonáknak, hogy a nyugállományú kluboktól és valamennyi együttműködő szervezettől évek óta csak pozitív visszajelzéseket, elismeréseket kap a parancsnokság.