Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Maradjon továbbra is ez a színvonal

Szöveg: Gémes Balázsné szds. |  2009. október 19. 10:31

A Honvéd Vezérkar Főnök kihelyezett vezetői értekezletet tartott október 15-én a Maléter Pál laktanyában. Az értekezletet megelőzően állománygyűlésre került sor, melyet Horváth Ferenc dandártábornok, az MH Támogató Dandár parancsnoka nyitott meg.

Tömböl László mérnök vezérezredes, a HM Honvéd Vezérkar főnök elismeréseket adott át a Bevetési Irány 2009. gyakorlaton végzett kiemelkedő munkája elismeréséül Steinbach György alezredesnek, Korvin András szerződéses főtörzsőrmesternek és Lapányi Zsolt szerződéses törzsőrmesternek.

1595892625

 

Tömböl vezérezredes a Maléter Pál laktanyában elhelyezett katonai szervezetek állománya részére tájékoztatót adott a Magyar Honvédséget érintő aktuális kérdésekről. Megköszönte a Dandár teljes személyi állományának azt a tisztességes, becsületes munkát, amit eddig a 2009-es évben végeztek. A támogató és díszelgési feladatok színvonalas végrehajtásával méltóképpen képviselték a Magyar Honvédséget és egyben saját szervezetüket. A 2009. év hátralévő időszakához és a következő évek feladatainak végrehajtásához sok sikert, erőt egészséget kívánt.

Hangsúlyozta, hogy a vezetőknek, parancsnokoknak a következő év feladatait kellő körültekintéssel és előre látással kell tervezni. Tömböl vezérezredes beszélt a missziós szerepvállalásról, a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. Törvény várható változásairól, valamint a személyi állományt érintő kérdésekről. Végezetül köszönetét fejezte ki az elkötelezett munkáért, és hozzátette, hogy továbbra is ezt a színvonalat várja el mindenkitől és ehhez a szükséges támogatást is meg fogja adni.

1595892625
 

1595892625
 

1595892625