Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Megbecsülés megelőlegezve

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. szeptember 10. 9:07

Levélben köszöntötte katonacsaládok újszülött gyermekeit Novák Katalin, hazánk köztársasági elnöke, a Magyar Honvédség főparancsnoka.

baba_köszöntés_kapott (2)

Kaposvár

A Somogy megyei Hetesen tett látogatást Ács János őrnagy, az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred személyügyi főnöke, hogy egy fontos „küldetést” teljesítsen. A faluban lakik ugyanis az alakulat egyik katonája, Kántás Dávid őrmester és felesége. Családjuk nemrégiben új jövevénnyel bővült. A kicsit Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke levélben köszöntötte születése alkalmából. A Magyar Honvédség főparancsnoka rendkívül fontosnak tartja a gyermekek, a családok támogatását, a fiatalok segítését a családalapításban. Köszöntő levelével a felnövekvő nemzedék fontosságát és megbecsülését fejezte ki, hiszen a jövő alakítása már a ma születő gyermekek feladata és felelőssége lesz.

Ács János őrnagy személyesen vitte el a köztársasági elnök levelét, a logisztikai ezred nevében pedig egy csokor virágot is átadott a kaposvári katonának és családjának.

baba_köszöntés_kapott (3)

Szöveg: MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred
Fotó: Löbl Eszter

* * *

Szentes

Gyermek születése alkalmából Balassa Zsolt tizedes és Kovács Zsigmond tizedes Novák Katalin, Magyarország Köztársasági elnökének köszöntő és gratuláló levelét vette át, amelyet Seres József alezredes, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred megbízott ezredparancsnoka adott át részükre.

Szöveg: MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műzsaki Ezred
Fotó: Király Róbert Sándor hadnagy

* * *

Szentendre

Gyermek születése alkalmából Bata Nóra őrvezető és Orosz Dániel zászlós részére adta át Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnökének köszöntő és gratuláló levelét Frankó Imre ezredes, az MH Altiszti Akadémia megbízott parancsnoka.

A jeles alkalomból Kiss Zoltán alezredes, a Szentendrei Helyőrségtámogató Parancsnokság parancsnoka virágcsokorral kedveskedett a katonacsaládnak.

AA gyermek

Szöveg: Kapás Viktor István főhadnagy
Fotó: Lakó-Tóbiás Tünde törzsőrmester