Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Minden erővel és eszközzel segítjük az árvízi védekezést!

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a Magyar Honvédség ott van, ahol szükség van rá!

Szöveg: honvedelem.hu |  2024. szeptember 22. 17:58

Szeptember 22-e, vasárnap: honvédségi helikopter a víz által elzárt Kisorosziban, folyamatos védekezés az MH Hadikikötőben és a szentendrei laktanyában, hivatásosok, szerződésesek és tartalékosok továbbra is a gátakon.! (Utolsó frissítés: 17.58)

17:58

Az árvíz által elszigetelt Kisoroszi sem marad egyedül!

A Magyar Honvédség forgószárnyas képességével is segít a nehéz helyzetben lévő civil lakosságon. Katonáink az Airbus H225M típusú helikopterrel segítettek a mai napon egy beteg elszállításában – írták a Honvédelmi Minisztérium közösségi oldalán.

20240922_árvízvédelem_Kisoroszi

16.44

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonái a napokban Dunabogdány határában segítik az árvízvédelmi feladatokat. (Fotó: Bankó József)

16.32

Kisoroszi is biztonságban van!

Az összefogás és az összehangolt segítség most is életet mentett! A magyar emberek számíthatnak a Magyar Honvédségre! – írta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter közösségi oldalán.

16.25

Folyamatos segítség

Az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ katonái Tahitótfalut is segítik az árvíz elleni védekezésben. A hatékony munka egyik fontos pillére, hogy folyamatosan tartják a kapcsolatot a lakossággal. Így akár az éjszaka közepén is bármikor azonnal a segítségükre lehetnek.

12.26

A magyar katonák továbbra is készenlétben!

Az árhullám már levonulóban van, a víz apad, de Kisoroszi még mindig a Duna fogságában. Katonáink folytatják a munkát, hogy megvédjék a települést és a lakosságot. A magyar emberek számíthatnak ránk minden körülmény között! – írta közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

12.22

Kitartással és elhivatottsággal

Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár katonái minden erejüket bevetve, végtelen kitartással és elhivatottsággal dolgoztak szombaton is Pilismaróton.

(Fotó: dr. Szőke Linda főhadnagy, Vasadi Zoltán István)

11.37

Katonáink a gáton

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár a Dunabogdány határában lévő 11-es főút mellett is segítette az árvíz elleni védekezést.

10.25

Az árral szemben

8.23

Homokzsákokon innen és túl

(Fotó: MH Ludovika Zászlóalj, MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred, MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár)

7.37

A Magyar Honvédség ott van, ahol szükség van rá! Minden erővel és minden eszközzel segítjük az árvízi védekezést - írta közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

CímkékÁrvíz 2024
Kapcsolódó cikkek