Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

NKE-s oktatók munkáját díjazták

Szöveg: Sallai Zsófia | Fotó: Szilágyi Dénes |  2021. november 29. 19:11

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) három oktatója is díjat vehetett át az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) 35. Országos Tudományos Diákköri Konferenciájának (OTDK) záróünnepségén a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében, november 24-én.

mestertanári

A rendezvényen a legkiemelkedőbb eredményeket elérő ötvenegy fiatal tudós, valamint a tudományos diákköri tevékenységet elkötelezetten és eredményesen támogató ötvenhét oktató, kutató munkáját ismerte el kitüntetéssel az OTDT.

Az NKE oktatói közül Remek Éva, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Nemzetközi Biztonsági Tanulmányok Tanszékének docense és Sallai János rendőr ezredes, a Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és -történeti Tanszékének tanszékvezetője Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült, Németh András alezredes, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Elektronikai Hadviselés Tanszékének tanszékvezetője pedig a Pro Scientia Aranyérmet elnyerő hallgatói tudományos tevékenységének támogatásáért részesült elismerésben.

A díjakat a minőségi felsőoktatás érdekében kifejtett munkásságuk méltánylására alapították mindazon oktatók és kutatók jobb megbecsülése és ösztönzése céljából, akik az egyetemisták és a főiskolások kötelező tananyag elsajátításán túl, tudományos diákköri, szakkollégiumi, vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért, kibontakoztatásáért és elismeréséért témavezetőként, illetve a tudományszervezés terén éveken át kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek.

Forrás: uni-nke.hu