Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Sportszázados sikerek

Szöveg: honvedelem.hu |  2021. június 5. 21:03

A Magyar Honvédség Sportszázadának katonasportolói, Noé Bálint törzsőrmester ezüstérmet, míg Sike Renáta főhadnagy bronzérmet szerzett az elmúlt napokban.

Noé
Sike

Noé Bálint törzsőrmester Európa-bajnoki ezüstérmes

A poznani kajak-kenu Európa-bajnokságon elképesztő küzdelemben ezüstérmet szerzett a Noé Bálint, Gál Péter, Kulifai Tamás, Dombvári Bence összeállítású magyar négyes a férfi K-4 1000 méteren.

„Nagyon örülök ennek az ezüstnek, egyszer tudtunk együtt evezni a srácokkal a futam előtt, így nem volt sok időnk összerakni ezt az egységet. Ennek ellenére kiváló pályát mentünk. Elfáradtam fizikálisan és fejben is, ez már a sokadik versenyterhelés volt az elmúlt időszakban, de még hátravan egy nagyon kemény 500 páros középfutam, ahonnan szeretnénk bejutni a döntőbe” – értékelte a futamot Noé Bálint törzsőrmester, az MH Sportszázad katonasportolója.

Sike Renáta főhadnagy bronzérmes

Sike Renáta főhadnagy – az MH Sportszázadának tagja – bronzérmet szerzett az eszéki kontinensviadal utolsó napján.

A női 25 méteres sportpisztolyos csapatverseny selejtezőiből a bronzmeccsre kvalifikálta magát a magyar csapat, ahol magabiztosan 16:2-re legyőzték az ukrán válogatottat, így dobogóra állhattak a horvátországi Európa-bajnokságon.

Címkéksport