Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Százhúsz gyermek nyaralt az anyagellátóknál

Szöveg: MH ARB | Fotó: az alakulat felvételei |  2021. szeptember 4. 15:14

Sikeres volt az idei nyári napközis tábor az MH Anyagellátó Raktárbázison (MH ARB). Az alakulat immár tíz éve szervezi meg az táborait a szervezetnél szolgáló katonák és honvédelmi alkalmazottak gyermekei számára.

20210902-arb-tabor (2)

Idén közel százhúsz résztvevő táboroztatását, és ezzel egésznapos elfoglaltságát biztosította az MH ARB három - kirándulásokkal, élményparkok látogatásával, valamint  laktanyákon belüli kreatív foglalkozásokkal. Az összesen hat turnus egyhetes váltásokba szervezve július végétől augusztus végéig - szinte iskolakezdésig - tartott.

„Azon túl, hogy rengeteg programmal tettük színessé a résztvevők számára táborainkat, kollégáink gyermekei megismerhették szüleik munkakörnyezetét, és megismerkedhettek egymással is, így a rengeteg élmény mellett számos barátság is született. Volt köztünk olyan, aki tíz éve még táborozóként kezdte, most azonban már felnőtt fiatal lévén, önkéntes segítőként tart velünk” – mondta el Csinga Mihályné Marica főtanácsos, a tábor egyik alapítója és szervezője.

Címkéktábor