Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Szorosabb együttműködés Győrött is

Szöveg: Törőcsik Krisztina |  2012. február 25. 12:19

Együttműködési megállapodást kötött az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred és a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság február 24-én, pénteken Győrött.

A szakmai tapasztalatok hatékonyabb kihasználása és egymás kölcsönös segítése érdekében írt alá február 24-én, pénteken együttműködési megállapodást Kovács Ferenc mérnök ezredes, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred parancsnoka és Sallai Péter tűzoltó ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

Az együttműködés célja, hogy a felek egymás alaptevékenységének megismerése mellett a jogszabályokban meghatározott feladataikban is kölcsönösen segítsék egymást. A megállapodás értelmében mindkét fél biztosítja, hogy az arra kijelölt személyi állománnyal és technikai eszközökkel részt vesznek a másik fél által szervezett katasztrófavédelmi továbbképzéseken, illetve gyakorlatokon.
Az együttműködés lehetővé teszi azt is, hogy a két szervezet egymást támogatva, hatékonyan és időveszteség nélkül legyen képes az esetleges katasztrófahelyzetek elhárítására, felszámolására.


 Fotó: A szerző felvételei