Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Toborzók továbbképzése

Szöveg: Vargáné Kocsis Gabriella |  2009. február 27. 14:00

A toborzók számára rendeztek továbbképzést a napokban Szolnokon, az MH Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokságon. A továbbképzésen a parancsnoksághoz tartozó irodák toborzó szakemberei vettek részt.

A továbbképzésen meghívott vendégként részt vettek az MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság toborzói, valamint az alakulatoknál tevékenykedő személyügyes tisztek is. A szervezők szerint, a találkozó kiváló alkalom volt arra, hogy a napi munka folyamán felmerülő gondokat, problémákat a személyesen is megbeszélhessék.

A módszertani napot Bus Gábor mérnök ezredes, az MH Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság parancsnoka nyitotta meg, majd értékelte a toborzók 2008-as tevékenységét. Szó esett még emeleltt Magyar Honvédség személyi állományra vonatkozó utánpótlási igényeiről, az alkalmassági vizsgálatok tapasztalatairól, a pilótatoborzás feladatairól, a toborzó nyilvántartás kérdéseiről, valamint a honvédségben alkalmazható kommunikációs szabályzókról és feladatokról.