Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Töretlen népszerűség

A Magyar Honvéd magazin legfrissebb számából

Szöveg: honvedelem.hu |  2024. február 19. 13:00

Idén januárban is megrendezték az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amelyen – a hagyományoknak megfelelően – nagyon sok látogató kereste fel a Magyar Honvédség, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának standjait.

MH_2024_02_borito

Immár 24. alkalommal került sor az egyetemek, nyelviskolák és szakképzési centrumok részvételével zajló háromnapos oktatási seregszemlére. A budapesti Hungexpo A pavilonjában – nagyjából húszezer négyzetméternyi területen – több mint kétszáz kiállítót felvonultató grandiózus esemény látogatói ezúttal is találkozhattak a Magyar Honvédség, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának (NKE HHK) képviselőivel.

Mint azt dr. Lippai Péter dandártábornok, a kar megbízott dékánja elmondta, az NKE HHK négy katonai, illetve egy civil alapképzése (katonai vezető, katonai logisztika, katonai infokommunikáció, állami légiközlekedés, valamint nemzetközi biztonság- és védelempolitikai szak) mellett öt mesterképzést is kínál a továbbtanulni vágyóknak. Az egyetemi alapképzés elvégzése után katonai műveleti logisztika, katonai infokommunikáció, katonai vezető, nemzetközi biztonság- és védelempolitikai, illetve védelmi infokommunikációs rendszertervező szakon szerezhetnek diplomát a Magyar Honvédség kínálta karrierlehetőségek iránt érdeklődők.

További részletek a Magyar Honvéd magazin február 16-án, pénteken megjelent számában!