Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Történelmi siker Szingapúrban

Szöveg: honvedelem.hu / MH Sportszázad | Fotó: a sportszázad felvételei |  2022. május 11. 15:43

Történelmi magyar sikert ért el Bragmayer Zsanett szakaszvezető Szingapúrban: az olimpikon katonasportoló nyerte az első e-sport triatlon világbajnoki döntőt, mely összetettben is a második helyet jelentette számára.

Sportszázad_siker (1)

„Nagyon intenzív négy héten vagyok túl, ahol háromszor kellett rajthoz állnom az újfajta triatlon versenyen. Teljesen más felkészülést igényelt, ezért az első két állomás nem is sikerült igazán, de bíztam benne, hogy az idő és a kemény edzések meghozzák a várt sikert. Négy nappal a verseny előtt jöttünk ki Szingapúrba, ahol extrém meleg és pára várt minket, ezért a legfontosabb az volt, hogy hozzá tudják szokni a kinti hőmérséklethez és megfelelő frissítési stratégiát dolgozzak ki” – hangsúlyozta a Magyar Honvédség Sportszázadának katonasportolója.

Sportszázad_siker (3)

Bragmayer Zsanett szakaszvezető hozzátette: végig tudta magát kontrollálni, hogy éppen csak annyi erőt tegyen bele, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy utána az utolsó futamban meg tudja szerezni a győztes helyezést. „Nagyon örülök ennek az eredménynek, de nem szabad hátradőlni, mert most kezdődik csak igazán a szezon, hiszen utazom is tovább Japánba, majd három hét múlva kezdődik az olimpiai kvalifikáció is” – értékelte teljesítményét a világbajnoki ezüstérmes Bragmayer szakaszvezető.

Sportszázad_siker (2)