Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ügetőszilveszter – a sportos óévbúcsúztató

Szöveg: honvedelem.hu |  2023. december 27. 15:33

Számos izgalmas futammal, agárversennyel, pónigaloppal és megannyi újdonsággal várja a budapesti Kincsem Park a szórakozni vágyókat az év legutolsó hazai sporteseményén, amely egyben a legnagyobb szabadtéri évbúcsúztató rendezvény is, december 31-én.

UGETO_SZILVESZTER_23_FINAL_1015x538

Több mint két évtizedes hagyományként, a Tippmix – Ügetőszilveszter számos olyan programponttal rendelkezik, amely egyik évben sem hiányozhat a repertoárból. Így a hírességek futama sem, amelyen idén – mások mellett – rajthoz állnak Thorgelle Sándor és Urbán Flórián egykori válogatott labdarúgók, Szuper Levente volt NHL-jégkorongozó, illetve Bács Péter, Epres Attila és Krajnik-Balogh Gábor színművészek is.

A futamok alatt a pályán, illetve a fűtött bulisátorban ismert DJ-k szórakoztatják a látogatókat, a jó hangulathoz hozzájárul majd a győri Ördöglovasok bemutatója, valamint az idei év legnagyobb újdonságainak számító Kiss Cam és Dance Cam is.

A szokásokhoz híven a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, illetve a Food Truck Show Hungary várja meleg étellel és itallal a vendégeket.

Kapunyitás egy órával az első futam startja előtt, 12 órakor, a programok estébe nyúlnak, várhatóan 21 órai kapuzárással. A belépés 14 év alatt ingyenes, a 14 évnél idősebb tanulók számára pedig a diákigazolvány bemutatásával kedvezményes. A jegyeket a helyszínen vagy a jegymester.hu oldalon lehet megváltani.

A szervezők szeretettel várják az eseményre a katonákat és a honvédségi alkalmazottakat családtagjaikkal, barátaikkal együtt!

A bet.lovi.hu oldalon megtett fogadási összegek egy százalékának felajánlásával a Kincsem Park idén is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

További információk a Kincsem Park honlapján!

Címkéksport