Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Verdák, terepszínben is!

Szöveg: MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság | Fotó: AMTS |  2023. március 14. 7:22

Ha valakit érdekelnek a feltuningolt civil járművek, akkor garantáltan tetszeni fognak neki a Magyar Honvédség legújabb technikai eszközei is!

auto

Gidrán, Polaris, Leopard harcjárművek, a Magyar Honvédség legmodernebb kézifegyverei – többek között ezekkel is várja a látogatókat március 17. és 19. között az AMTS 2023 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show, a budapesti Hungexpo-n.

A szervezők szerint a 17. AMTS „történetének eddigi legnagyobb és leglátványosabb felvonásának ígérkezik”! Öt pavilonban és hatalmas külső területen, 15 ország, több mint 250 kiállító, több mint 1.000 kiállított autóval képviselteti magát.

„Múlt, jelen és jövő autócsodái” – ez az alap. „Modern haditechnikai eszközök” – ezt pedig a Magyar Honvédség adja hozzá az élményhez!

A katonák nem csak a harcjárművekről, hanem fegyverekről és a többi modern felszerelésről is tájékoztatást adnak.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzói azt is elmondják, mi kell ahhoz, hogy ezeket az eszközöket kezelhessék az érdeklődők, és azt is, hogy miként csatlakozhatnak a Magyar Honvédséghez.

Mindenkit vár tehát mindhárom nap délelőtt 9 órától a budapesti Hungexpo G pavilonja! Akit érdekel a tuning – legyen szó autóról, haditechnikáról vagy katonai karrierről – annak ott a helye!

További részletek a rendezvényről: https://www.amts.hu/hu