Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

statikus bemutató

autony

Verdák, terepszínben is!

2023. március 14. 7:22

Ha valakit érdekelnek a feltuningolt civil járművek, akkor garantáltan tetszeni fognak neki a Magyar Honvédség legújabb technikai eszközei is!

tuzsszer2

Tűzszerészek a nyílt napon

2022. december 11. 8:12

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerész katonái statikus bemutatóval vettek részt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar nyílt napján a közelmúltban.

2022_09_22 őrzők-napja-szentendrén_09

Őrzők napja Szentendrén

2022. szeptember 24. 8:35

Két év kihagyás után újra megrendezték az Őrzők napját, amit az Európai autómentes nappal egybekötve tartottak meg a szentendrei Duna korzón szeptember 22-én, csütörtökön. A rendezvényen immár hatodik alkalommal mutatkozhattak be a szentendrei helyőrség katonai szervezetei mellett azok a rendészeti, egészségügyi és civil szervezetek is, akik gondoskodnak a mindennapok biztonságáról.

Kobanyai_Rendvedelmi_Napok (nyitó)

Kőbányán a Magyar Honvédség

2022. augusztus 27. 20:40

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Kőbányai Rendvédelmi Napokat Budapesten, a X. kerületben található Óhegy parkban. A két napos rendezvény első napján, augusztus 27-én, az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonái közös dinamikus bemutatót tartottak az Országgyűlési Őrség Személyvédelmi Igazgatóság állományával. A Magyar Honvédség szervezeteinek statikus bemutatói mellett, a délután folyamán a HM Ei Zrt. Őrzés-védelmi Igazgatóság intézkedéstaktikai bemutatót tartott az érdeklődőknek.

gyor nadasdy feszt

Rakétások a Nádasdy fesztiválon

2022. július 23. 13:32

Haditechnikai bemutatóval képviselte magát az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, július 16-án, Sárváron.