Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezénylőzászlósi látogatás Győrben

Szöveg: Vörös István főhadnagy | Fotó: Miklós Máté főtörzsőrmester |  2022. november 23. 16:07

Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa tett látogatást az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél, november 22-én, kedden. A vezénylőzászlós állománygyűlést tartott az alakulat altisztjeinek.

20221123_mh12_vezenylozaszlos_latogatas_gyorben

Az altiszti és legénységi állomány elöljáróját Berek Zsolt főtörzszászlós, az MH Légierő Parancsnokság haderőnemi vezénylőzászlósa kísérte el a Pálffy Miklós laktanyába, ahol Inoka Zoltán főtörzszászlós, az ezred vezénylőzászlósa fogadta őket.

Az ezred parancsnokával folytatott rövid, kötetlen megbeszélést követően lebonyolított rendezvényen az MH vezénylőzászlósa hangsúlyozta, hogy az altisztek szerepe és szakmaisága kiemelten fontos, valamint ösztönözte az állományt a folyamatos önfejlesztésre. Beszédében emlékeztetett a Magyar Honvédség parancsnokának azon szándékára, hogy az ország számára kiválóan képzett, jól felszerelt és motivált katonákat kell biztosítani.

Kaszab Zoltán főtörzszászlós kitért arra is, hogy a legénységi állományt vezetni kell, és ezt csak a szakma iránt elkötelezett, megfelelő végzettségű és küldetésorientált katonák tudják megvalósítani.

Kapcsolódó cikkek