Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Miklós Máté főtörzsőrmester

sportsikerek_győriek (2)

Újabb sportsikerek - MH bajnok a győri ezred csapata

2021. szeptember 13. 14:40

Az MH vitéz Szurmay Sándor Helyőrség Dandár szervezésében szeptember 8-án Katonai Háromtusa Bajnokságot szerveztek a püspökszilágyi kiképzőbázison és lőtéren. A sporteseményen a Magyar Honvédség katonai szervezeteit képviselő résztvevők három versenyszámban méretették meg magukat. Az embert próbáló kihíváson az összesített pontversenyben az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred csapatának sikerült az első helyezést elérnie és ezzel elhódítania a helyezéssel járó vándorserleget.

pályakezdő tisztek_győr (3)

Pályakezdő tisztek érkeztek Győrbe

2021. szeptember 2. 7:02

Állománygyűlést tartottak augusztus 30-án, Győrben, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred művelődési otthonában. A rendezvényen bemutatkozott az alakulathoz érkezett, tizenhat frissen felavatott, első tiszti beosztását elfoglaló hadnagy .

pk_látogatás_győr (1)

Csapatlátogatásra érkezett a győri ezredhez a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. szeptember 1. 14:13

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez érkezett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka, valamint Kilián Nándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága légierő haderőnemi szemlélője.

Acélkocka_Arrabona (26)

A légvédelmi rakétaezreddel ismerkedtek az „Acélkockák”

2021. augusztus 30. 7:19

Közel százharminc leendőbeli őrmester látogatott el augusztus 24 – 26. között az MH Altiszti Akadémiáról a győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez.

NASAMS_kapott (1)

A NASAMS légvédelmi rakétarendszerrel ismerkednek a katonák

2021. augusztus 25. 10:53

Rendszerismertető tanfolyamot tartanak augusztus 23-27. között Győrben, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél, hiszen a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében a Magyar Honvédség hamarosan beszerzi a Nemzeti Fejlett Föld-Levegő Rakétarendszert (NASAMS - National Advanced Surface-to-Air Missile System).

MH12ALRE_Vajdahunyad_vára (4)

Gyermekprogramok a Vajdahunyad váránál

2021. augusztus 23. 11:36

A Magyar Honvédség nagyszabású gyermekprogramokat szervezett állami ünnepünkön, augusztus 20-án, illetve augusztus 21-én a Városligetben, a Vajdahunyad vára előtti területen. A kétnapos rendezvényen az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái is jelen voltak, akik egy MISTRAL ATLAS légvédelmi rakéta indítóállvánnyal és egy bemutató sátorral készültek. Az érdeklődők bepillantást nyerhettek a győri ezred feladatrendszerébe.

napközi_arrabona (6)

Nyári napközis tábor a légvédelmi rakétaezrednél

2021. augusztus 12. 8:23

Nyári napközis tábort tart az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred az alakulatnál, illetve a helyőrségben szolgáló katonák gyermekei számára.

Győr_acélkocka (2)

Célkövetési gyakorlaton a győri „Acélkockák”

2021. június 28. 9:56

Gyakorlati fázisához érkezett a Magyar Honvédség Acélkocka Altisztképző Rendszerének légvédelmi rakéta- és tüzér altiszti szakmai tanfolyama Győrben. Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred bázisán zajló altisztképzés résztvevői valós repüléssel egybekötött célkövetési gyakorláson vettek részt a napokban.

állománygyűlés_Győr (2)

Állománygyűlés a rakétaezrednél

2021. június 11. 17:28

Megtartották az idei év első állománygyűlését az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred laktanyájában. Természetesen egy átlagos évben erre az eseményre még januárban került volna sor, de a koronavírus elleni védekezés miatt bevezettet óvintézkedések eddig nem tették lehetővé a rendezvény lebonyolítását.