Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Víz, zene, virág és katonazene Tatán

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. június 23. 18:21

Idén immár ötödik alkalommal rendezik meg Tatán a Regionális Katona-zenekari Fesztivált június 30-án, szombaton a térség legnagyobb családi rendezvényének, a Víz, Zene, Virág Fesztiválnak szerves részeként.

Idén június 29-én meg kapuit és július 1-ig tart Tatán, a 19. Víz, Zene, Virág Fesztivál, amely a közép-magyarországi régió legnagyobb rendezvénye és az ország egyik legnépesebb családi fesztiválja. A korábbi évekhez hasonlóan a szervezők idén is legalább százezer látogatóra számítanak.

A sokak által várt fesztivál ebben az évben is jeles nagykoncertekkel, érdekes kiállításokkal és látványos kísérőprogramokkal várja a látogatóit. Az elmúlt évek sikereire való tekintettel ismét lehetősége lesz a látogatóknak megtekinteni a Magyar Honvédség katonazenekarainak előadását is. Ugyanis szombaton, a kora délutáni órákban immár az ötödik alkalommal rendezik meg a Regionális Katonazenekari Fesztivált a Vizek Városában, amelyen ezúttal az MH Támogató Dandár Központi Zenekara, valamint a tatai és a szentendrei helyőrségi zenekarok lépnek fel.

A zenekarok délután kettőkor Tata leglátogatottabb közterein, a Haranglábnál, az Eszterházy kastélynál, a Kossuth téren és az Építők parkjában adnak térzenét, valamint zenés alaki bemutatókat is láthatnak érdeklődők.

Három órától látványos felvonulást és parádét láthatnak a Váralja út és Május 1. út kereszteződésénél, amelyet Csizmadia Zsolt ezredes, a Magyar Honvédség főkarmestere vezet.

A fesztivál részletes programja megtekinthető a rendezvény honlapján!

1595937678

Fotó: Archív