Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A győriek nyerték a teke emlékversenyt

Szöveg: honvedelem.hu / raketaezred.hu |  2011. március 10. 13:09

A hagyományoknak megfelelően az idén is megrendezték – immár a hetedik alkalommal – a Takács László teke emlékversenyt. A győri székhelyű MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred csapatának eredménylistája összességében három arany, egy ezüst és egy bronzéremmel gazdagodott. 

Az eseményt a fertőszentmiklósi Fegyveres Erők és Testületek Nyugdíjas Klubjának szervezésében Petőházán tartották meg. A családias, jó hangulatú rendezvényen öt női csapat, és hat férfi csapat vett részt. A győri alakulat egy női és egy férfi csapattal képviseltette magát, a sportolók egyben tagjai a Honvéd Arrabona Sportegyesületnek is.

A női egyéni kategóriában Sebjánné Mikóczi Erzsébet zászlós léphetett a dobogó legfelső fokára, a második helyezett Nagy Istvánné lett, aki a Honvéd Arrabona Sportegyesület tagjaként, a Petőházi Nyugdíjas Klub csapatában játszott, harmadik helyen Kányai Kármen végzett. A hölgyek versenyét a Sebjánné Mikóczi Erzsébet zászlós, Vinczéné Buzási Zsuzsanna zászlós, Dobis Evelin zászlós és Farkasné Bély Andrea törzsőrmester alkotta női csapat nyerte.

A férfiaknál egyéniben Füleki Csaba zászlós és Papp István közalkalmazott foglalhatták el a dobogó második és harmadik fokát, az első helyezett Széchényi Ferenc mögött. A csapatversenyben a férfiaknál a Bozsóki Attila mérnök alezredes, Vincze Csaba törzszászlós, Füleki Csaba zászlós és Papp István közalkalmazott alkotta csapat győzedelmeskedett, maga mögé utasítva az 54. Veszprém Radar Ezred és a Nyugat-Magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság csapatát.

A vendéglátók vacsorával kedveskedtek és sort kerítettek a nőnapi köszöntésére is, egy-egy szál virággal ajándékozva meg a versenyen résztvevő hölgyeket.

A díjakat a teke verseny névadójának özvegye, özv. Takács Lászlóné adta át. A rendezvény zárásaként Bozsóki alezredes bejelentette, hogy a 2012. évi emlékversenyt a Honvéd Arrabona Sportegyesület és az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred közösen szervezi.

(Szöveg és fotó:
Törőcsik Krisztina)