Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Zrínyi Kiadó is részt vett a Magyar Világtalálkozón

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. július 10. 18:39

Nyolc napon át, tizenkét különböző helyszínen zajlott idén a Magyar Világtalálkozó, amely július 8-án ért véget a Syma Rendezvényközpontban. A Zrínyi Kiadó a Nyugat-Európa országpavilonban kapott lehetőséget A Ludovika című könyv bemutatására annak egyik szerzőjével, Siposné dr. Kecskeméthy Klárával együtt.

Magyarországon kívül Svédország, Anglia, Svájc, Németország, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Ausztria képviseltette magát ugyanezen a standon. A rendezvényre számos más kontinensen élő magyar is hazalátogatott, de találkozhattunk erdélyiekkel, csángókkal és felvidékiekkel is. Mindannyian szívesen töltöttek el pár percet a Zrínyi Kiadó standjánál és hallgatták meg a Ludovikához kapcsolódó, illetve a korszakból származó történeteket.

A kemény, de emberséges kiképzésnek köszönhetően a ‘40-es évek végzősei ma is közöttünk vannak, és elégedetten figyelik, ahogy a múlt szellemiségére épülve új hagyományok alakulnak ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a tavaly megalakult MH Ludovika Zászlóalj révén.