Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Acéltáltos Airsoft Fesztivál a Kincsem Parkban

Szöveg: honvedelem.hu / MTI | Fotó: illusztráció |  2023. október 19. 13:38

Látványos harci szimulációkkal, izgalmas taktikai küldetésekkel és katonai bemutatókkal várja az érdeklődőket október végén Magyarország legnagyobb Acéltáltos Airsoft Fesztiválja Budapesten. A Honvédelmi Minisztérium által támogatott, kétnapos ingyenesen látogatható esemény minden korosztály számára tartogat meglepetéseket.

A versenyzők, csapatokban, tíz zónára osztott pályán, látványos szimulációk és taktikai küldetések során mérhetik össze erejüket. A fesztiválra nemcsak gyakorlott airsoftosokat várnak, hanem kezdőket is, hiszen a feladatokat úgy találták ki, hogy mindenki egyenlő eséllyel indulhasson a megmérettetésen, ahol a legfontosabb erény a kitartás, a rátermettség és a bátorság.

A fesztivál első napja a különleges katonai alakulatok dinamikus bemutatójával indul, majd a résztvevők rögtön éjszakai küldetéssel kell, hogy szembenézzenek. A második nap a taktikai küldetésekkel és az airsoft összecsapásokkal telik, ahol nap végén kiderül, hogy a csapatok közül ki gyűjtötte össze a legtöbb pontot és ki viheti haza a kétmillió forintos fődíjat és a vele járó vándorkupát.

Természetesen a fesztivál ideje alatt a látogatóknak is kijut majd az izgalomból, hiszen kipróbálhatják a katonai akadálypályát, ahol a felszerelések mellett katonai járműveket is megnézhetnek, illetve robotkutyákkal is versenyezhetnek.

További információk a fesztivál honlapján!

aceltaltos