Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Család, kikapcsolódás, szórakozás

Szöveg: Fülöpné Várkonyi Melinda főhadnagy |  2012. június 12. 17:03

Családi napot rendezett az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred június 9-én, szombaton az újpesti hadikikötőben.

1595937173
Ahhoz, hogy az alakulatnál szolgáló katonák és közalkalmazottak feltöltődjenek, kiszakadjanak a napi rutinból, számtalan dolog szükséges. Ezért döntött úgy az ezred vezetése, hogy június második hétvégéjén családi napot szervez.

Az újpesti hadikikötőben számos program várta ezen a napon az alakulatnál dolgozókat és családtagjaikat. Már a kora reggeli kapunyitást követően kezdetét vette a horgászverseny. A statikus bemutatók standjai betekintést engedtek az alakulatnál dolgozók mindennapjaiba, s  ezek mellett kézitusa- és kutyás bemutatót is láthattak az érdeklődők. 

A gyerekek is több helyszínen szórakozhattak, kipróbálhatták az ugrálóvárat, az arcfestést, számtalan népi játékot, de megmutathatták azt is, hogyan tudják használni az airsoft-fegyvereket, vagy hogy milyen messzire képesek eldobni a gyakorló kézigránátot. 

A programban természetesen helyett kapott a sport is: kötélhúzás, kispályás labdarúgó-bajnokság, strandröplabda tette mozgalmassá a rendezvényt. A versenyszámokban jeleskedők a nap végén ajándékokat vehettek át.

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred családi napján a finom ételekről az MH Támogató Dandár, a zenéről, és a táncról a Honvéd Együttes, a médiakamionról és a színpadról pedig a HM Zrínyi Média Kft. gondoskodott.

1595937173