Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Cseréptörés és közelharc az EFOTT-on

Szöveg: Bleszkán Szilárd |  2012. július 6. 20:24

A Velencén zajló EFOTT fesztivál július 6-i, pénteki napján a szolnoki MH 25/88 Könnyű Vegyes Zászlóalj katonái voltak a HM Sajtóiroda és a Zrínyi Média Kft. munkatársai által üzemeltetett Seregnyi lehetőség pontjának vendégei.

1595938507
Amíg a csütörtök délutáni-esti ítéletidő után maradt romokból néhány kiállítónak már egyáltalán nem sikerült újraépíteni a standját, addig a HM Sajtóiroda és a Zrínyi Média Kft. munkatársai által üzemeltetett Seregnyi lehetőség pontja mindvégig jól viselte a megpróbáltatásokat és stabilan állta a vihart; ráadásul a sátor számos fesztiválozónak vagy éppen fellépőnek nyújtott menedéket a zivatar idején.

A péntek reggeli nyitást követően már a fesztiválra látogatók számában is érezhetővé vált a hétvége közeledte, egyre többen érkeztek és a Magyar Honvédség sátra előtt néha már kisebb sorok alakultak ki.

Ezen a napon a szolnoki MH 25/88 Könnyű Vegyes Zászlóalj katonái a statikus bemutató mellett mozgalmas délutáni programmal is készültek, a fesztivál résztvevői két közelharc bemutatót is láthattak. A cseréptöréssel és más mutatványokkal is kombinált bemutatók között dr. Ruszin Romulusz ezredes, az alakulat parancsnoka adott interjút az EFOTT területén működő rádiónak.

A Seregnyi lehetőség pontjánál szombaton a díszelgőket látják vendégül, akik szintén dinamikus bemutatóprogrammal érkeznek.

Garantáljuk: ezt is kár lenne kihagyni!

 
1595938507
 
1595938508

 
 Fotó: Szecsey István