Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egészségügyi gyakorlat, alaki szemle, e-sport

Az elmúlt hét legérdekesebb videói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. november 4. 8:32

Összeállításunkban az elmúlt hét legérdekesebb videóit tekinthetik meg.

„Bármikor, bárhová”

Egyhetes gyakorlatot tartott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) mintegy 120 fős kontingense az intézmény Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetében, ahol először tesztelték az új beszerzésű ROLE 2 képesség eszközeit és gyakorolta be az állomány a használatát szimulált harctéri körülmények között. A gyakorlat utolsó napján az élethűen megjelenített harci helyzetet és a sebesültek ellátását dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnoka is megtekintette.

A teljes tudósítás itt érhető el.

 

Igazodj!

Alaki szemlét tartottak az MH Katonai Rendészeti Központnál, Budapesten, a Petőfi Sándor laktanyában, október 27-én, csütörtökön. A végrehajtást megtekintette Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, illetve Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa is.

A teljes tudósítás itt érhető el.

E-sportban jeleskedtek a kadétok

A Honvédelmi Sportszövetség és a Lenovo CS:GO szervezésében rendezték meg a Digital Warriors - Legion Kadét Kupa versenyt, Budapesten, október 28-án, pénteken. A döntőben nyolc kadét csapat küzdött meg egymással az értékes nyereményekért.

A teljes tudósítás itt érhető el.

Címkékhonvédelem