Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Élményekben gazdag táborzárás

Szöveg: Bankó József önkéntes területvédelmi tartalékos szakaszvezető | Fotó: a szerző felvételei |  2021. július 17. 7:19

Utolsó napjához érkezett a budapesti BKSZC Weiss Manfréd Szakgimnáziuma, Szakközépiskola és Kollégiumban zajló beillesztő tábor. Az ünnepélyes záró rendezvényt az intézményt vezető igazgató nyitotta meg.

táborzárás (1)

A nap indításához felsorakozott felső évfolyamos kadétok egy rövid alaki foglalkozáson vettek részt, ezt követően folytatódtak az előadások, beszélgetések és a technikai eszközök, kézifegyverek kiállítása az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság katonai toborzó pontjánál.

táborzárás (2)

Az MH Egészségügyi Központ egészségügyi altisztjei az elsősegélynyújtás lépéseit mutatták be a diákoknak, akik el is sajátították a vészhelyzetekben alkalmazandó ellátás mozdulatait.

táborzárás (6)

A HM Zrínyi Nonprofit Kft. médiakamionján a mobil repülőgép-szimulátor szintén nagy népszerűségnek örvendett a résztvevők körében: a diákok a virtuális térben próbálhatták ki, milyen lehet egy vadászgéppel repülni.

Kapcsolódó cikkek