Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évzáró a szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klubnál

Szöveg: MH HTP | Fotó: Dévényi Veronika |  2022. december 18. 8:04

A szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub a Görgey laktanya művelődési otthonában tartotta adventi évzáró rendezvényét december 14-én.

IMG_8375

A családias hangulatú délutánra meghívást kaptak a laktanyában működő alakulatok parancsnokai is. Az ünnepi műsort a nyugdíjas klub Ezüstfény együttese és Kapi Gábor „Nótás kapitány” adták. Horváth Jenőné, a nyugdíjas klub vezetője évzáró beszédében értékelte az elmúlt évben elért eredményeket. A klub aktivitását jól példázza, és büszkeségre ad okot, hogy a tagok száma folyamatosan növekszik és a rendezvényen a kilencven évnél idősebb tagok nagyrésze is megjelent.

Dr. Sticz László vezérőrnagy, az MH HTP parancsnoka beszédében kiemelte az olyan szervezetek jelentőségét, mint a Kossuth nyugdíjas klub, amely példásan végzi feladatát és fogja össze a nyugállományú katonákat, aktívan szervez programokat, tartalmas időtöltést és közösséget biztosítva tagjainak.

Kiss Zoltán alezredes, az MH Szentendrei Helyőrségtámogató Parancsnokság parancsnoka köszöntőjében elmondta: „a nyugdíjasok a jövőben is számíthatnak az alakulat támogatására, ahogyan a Szentendrei Helyőrségtámogató Parancsnokság továbbiakban is számít a nyugdíjas klub jelenlétére, rendezvényeire. Hiszen a klub minden rendezvényére a pezsgő vidámság, a jókedv jellemző. A megalakulásának ötvenedik évfordulóját tavaly ünneplő nyugdíjas klub céljai és értékei nagymértékben hozzájárulnak a tagjok tartalmas, közösségépítő elfoglaltságának szervezéséhez.”

A rendezvény ajándéktárgyak átadásával zárult.

Kapcsolódó cikkek