Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Görbüljön a bot!

Szöveg: Grell Norbert törzsőrmester |  2011. október 26. 14:29

Horgászversenyt rendezett a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred október 18-án a Széchenyi István Horgászegyesület kezelésébe tartozó Bregyó-közi horgásztavon.

A regisztráció után dr. Révész Gyula mérnök ezredes, az alakulat parancsnoka köszöntötte a versenyzőket. Külön megköszönte Nagy Károlynak, a Széchenyi István Horgászegyesület elnökének azt, hogy lehetőséget biztosítottak a horgászverseny lebonyolításához.

A szabályok ismertetése és a horgászhelyek kisorsolása után kezdődő versenyen két kategóriában díjazták az indulókat. Különdíjat kapott a legnagyobb halat kifogó versenyző.

Egyéni férfi kategóriában Vígh Dániel őrmester végzett az élen, aki összesen 6,36 kilogrammnyi halat fogott. A második helyet Fodor Tamás szakaszvezető szerezte meg 3,48 kilogrammos teljesítményével, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára  Szalai Csaba főhadnagy állhatott fel 3,32 kilogrammos fogásával.

Női kategóriában az első helyet Véghné Lajos Erzsébet szakaszvezető  szerezte meg, ő 3,54 kilogrammnyi halat fogott. A második helyen Nagy Erika szakaszvezető, a harmadikon pedig Makóné Lőrincz Katalin szakaszvezető végzett. A legnagyobb halat Szalai Csaba főhadnagy fogta ki.