Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Gyakorlat, katonazene, lövészet

Az elmúlt hét leglátványosabb fotói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. szeptember 6. 12:07

Összeállításunkban az elmúlt hét leglátványosabb fotóit tekinthetik meg.

Megnövelt készenlét Magyarország biztonsága érdekében

Az elhúzódó háború, valamint a folyamatos migrációs nyomás okozta állandósult biztonsági kockázat szükségessé tette a Magyar Honvédség „mobilizációját”: Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter utasítást adott a Magyar Honvédség parancsnokának, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a honvédség harc- és reagálóképességét növelje. Az utasításnak megfelelően elkezdődött egy kiemelt és nagyobb intenzitású gyakorlatozás és felkészítés, amelynek keretében a honvédség harc- és reagálóképességének növelése érdekében szervezték meg és hajtották végre a Magyar Honvédség összhaderőnemi, különleges műveleti gyakorlatát. A kiképzőfoglalkozás sajtónapján Magyarország honvédelmi minisztere és a Magyar Honvédség parancsnoka is jelen volt.

A teljes tudósítás itt érhető el.

35.het foto 01

Ismert dallamok csendültek fel a katonazenekari fesztiválon

Szolnokon rendezték meg a XXV. Regionális Katonazenekari Fesztivált szeptember 2-án, pénteken. Színes repertoárral várták a zenét kedvelőket, a négy katonazenekar mellett fellépett a szolnoki Tisza Táncegyüttes, valamint a Bartók Béla Kamarakórus is.

A teljes tudósítás itt érhető el.

35.het foto 02

Közös lövészet Táborfalván

Közös lövészeten vettek részt a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár és az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni katonái Táborfalván.

A teljes tudósítás itt érhető el.

35.het foto 03
Címkékhonvédelem