Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Három napig Esztergomban

Szöveg: honvedelem.hu |  2024. július 29. 17:10

Új könyvekkel és önálló sátorral vesz részt a Zrínyi Kiadó az Esztergomban, augusztus 1. és 3. között rendezendő MCC Feszten. A kiadó saját sátrában, az EDU sétány 22-es sátorban egész nap beszélgetéseken keresztül ismerhetők meg a Zrínyi kiadványai. Emellett maga a kiadó bemutatkozik a szélesebb közönségnek is: pénteken a Suzuki Dunakanyar Színpadon, szombaton pedig a Libri teraszon.

MCC_Fest

Fiatalok számára lehetnek érdekesek azok az új könyvek, amelyeket az MCC Feszt közönsége meg is vásárolhat. Többek között kapható lesz egy a honfoglalás korában játszódó vadonatúj képregény: Becskei Gábor – Vadas Máté: Zombor című műve, illetve az egészen kicsiknek készült huszáros kifestő is. Németh Tibor munkája a Hőseink nyomában – Huszárok.

Az MCC Feszt teret biztosít a kiemelkedő magyar tudományos, kulturális, gazdasági és közéleti teljesítmények megismerésének és népszerűsítésének, valamint a kiemelkedő nemzetközi és magyar teljesítmények találkozásárnak is. Ebbe a gondolatvilágba pedig jól illeszkedik a Zrínyi Kiadó portfóliója.

A kiadó sátrában (EDU Sétány, Prímás Szigetcsúcs, 22-es sátor) dr. Szőts Zoltán Oszkár, a Zrínyi Kiadó marketing menedzsere, az Újkor.hu történelmi portál főszerkesztője fogja moderálni a Zrínyi Kiadó periodikáit, illetve az itt megjelent köteteket bemutató beszélgetéseket.

Aki pedig magával a kiadóval ismerkedne, kétszer is alkalma lesz rá. Fegyvert s vitézt éneklünk! címmel mutatkozik be a Zrínyi Kiadó. A műhelytitkokról dr. Szőts Zoltán Oszkár beszélget a Zrínyi Kiadó igazgatójával, dr. Hajdú Ferenccel először augusztus 2-án, pénteken 15.00 órakor a Suzuki Dunakanyar Színpadon (EDU Sétány, Prímás Szigetcsúcs), majd augusztus 3-án, szombaton ugyancsak 15.00 órától a Libri teraszon (EDU Sétány, Széchenyi tér).

A Zrínyi Kiadó rendezvényének Facebook-eseménye ide, a Zrínyi Kiadó Facebook-oldala ide, YouTube-csatornája pedig ide kattintva érhető el. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!