Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Zrínyi Kiadó is ott lesz a Karácsonyi KönyvFiesztán

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. december 6. 11:46

Idén először nyitja meg kapuit az Akvárium Klubban – az ex-Gödörben – a Karácsonyi KönyvFieszta és HungaroComix. Az érdeklődők előtt az ország ötven legnagyobb kiadója, köztük a Zrínyi mutatja be kínálatát. A december 13-tól 16-ig tartó eseményen számos újdonság jelenik meg, de lesznek koncertek és játékok is.

A rendezvény lehetőséget ad az olvasóközönségnek, hogy személyesen találkozzanak a kiadókkal, kedvezményesen, közvetlenül tőlük vásárolhassák meg a legújabb és legnépszerűbb könyveket.

A KönyvFieszta forgatagában a Zrínyi Kiadó standja is jelen lesz olyan újdonságokkal, mint az októberben megjelent Jutastól Szentendréig és az angol nyelvű Illustrated Military History of Hungary. Ráadásul „premier előtt" bemutatkozik dr. Toperczer István orvos alezredes legújabb könyve, a Más-Képp, amelyet a szerző afganisztáni útja ihletett, és amelyet a Campona bevásárlóközpontban fog bemutatni december 21-én. A Libri könyvesbolt előtt tartandó bemutatót Hende Csaba honvédelmi miniszter nyitja meg, de meghívást kapott az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Eleni Tsakopoulos Kounalakis is.

1595946012

Méltán tart számot érdeklődésre a Gyógyításra esküdtek című könyv is, amely még szintén bemutató előtt áll. Ezt a „premiert" december 14-én, az MH Honvédkórházban rendezik meg.

Az újdonságok mellett természetesen a kiadó teljes készlete megjelenik, amelyből kedvezményesen vásárolhatnak a honvédelem és a hadtörténelem iránt érdeklődők.

A Zrínyi Kiadó standja a rendezvény minden napján nyitva tart, csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton és vasárnap 10-től 20 óráig várja az érdeklődőket. A belépés díjtalan!

További részletek a Karácsonyi KönyvFieszta facebook-oldalán!