Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Adventi vásár a helikopterbázison

Szöveg: Tószegi Zoltán százados |  2013. december 11. 11:48

Adventi vásárt rendeztek az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison, az intézményi művelődési otthonban december 6-án.

1595964082

A Szolnok Repülő Dandár Szociális Alapítvány célja a hagyományteremtés

A vásárral a szervező Szolnok Repülő Dandár Szociális Alapítvány nem titkolt célja a hagyományteremtés volt. Mint a helyszínen elmondták, a rendezvénynek kettős haszna van: az önzetlen felajánlások segítségével vidámabbá teszik a kollégák ünnepeit, az alapítvány pedig gondoskodik arról, hogy az értékesítésből befolyt összeg oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá.
Hozzátették: bár vannak külsős árusok is, kiemelt cél volt azon kollégák bevonása, akik mind ügyességüket, mind szabad kapacitásukat mozgósítani tudták a nemes cél érdekében.

Rendkívül sokszínű volt a kínálat:  egyebek mellett saját sütésű kenyér, sokféle házi készítésű sütemény és egyéb nyalánkság, díszek, ékszerek, játékok, kézműves termékek, ruhák, vagy éppen házi befőttek, illatszerek, kozmetikumok várták az érdeklődőket. Lehetett „licitálással" vásárolni, azaz a kiírt árnál magasabb összeggel hozzájárulni a bevételhez.

1595964082

Adventi vásár a helikopterbázison

S hogy a reggeltől estig tartó vásár ne csak az „adásvételről" szóljon, délután adventi játszóház várta azokat a kicsiket és nagyokat, akik kedvet éreztek tobozdísz, mécses készítéséhez, vagy éppen a kötélverés kipróbálásához.