Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az Angyaltanoda segítői

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. december 26. 19:43

Az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ (MH LVIK) – az alakulatnál szolgáló katonák kezdeményezésére – idén a veszprémi hátrányos helyzetben élő családokat segítő, Magyar Máltai Szeretetszolgálat által létrehozott Angyaltanoda Házgyári úti Társasház közösségében élő fiatalokat, gyerekeket lepte meg.

1596042933

Az alakulat katonái által összegyűjtött gyermek és felnőtt ruhákat, tartós élelmiszereket Szücs József ezredes, az MH LVIK parancsnoka kollégáival adta át Dallos Andrásné Eszternek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat programszervezőjének.

A központ állománya immár 6 éve önzetlenül gyűjti a karácsonyi adományokat, amiket többek között a Csolnoky Ferenc kórház gyermekosztályának, a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola Kollégium tanulóinak adományoztak.

Néhány éve a veszprémi Sédvölgy Nyugdíjasklub elhatározta, hogy nemes, segítői-támogatói önkéntes programjában felkarolja az Angyaltanoda gyermekeit és advent idején ajándékműsorral lepik meg a gyerekeket, melyen idén a Military Girls énekegyüttes is közreműködött.

1596042933