Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az elért eredmények értékelése mindig fontos

Szöveg: Hornyák Renáta |  2014. július 11. 9:30

Piros Ottó ezredes, a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár (MH BHD) megbízott parancsnoka július 9-én gratulált az állomány sporteseményeken elért kiemelkedő teljesítményéhez és jutalmazta a 2014. év első felében végzett kiemelkedő munkát.

Az MH BHD lőcsapatának tagjai június 17−19. között a 27 alakulat részvételével megrendezett MH Lőbajnokságon bizonyították, hogy a Magyar Honvédség berkein belül a legjobb lövészek jelenleg a szervezetnél vannak. A férfiakból és nőkből álló csapat az összesített verseny győzteseként távozott Szentendréről. 2009, 2010, 2012 után idén negyedszer sikerült megszerezniük a Honvéd Vezérkar főnök vándorserlegét.

1595975433

Június 12-én az MH BHD labdarúgócsapata az MH kispályás labdarúgó-bajnokságon vett részt, ahol a 27 csapat megmérettetésén másodikként végzett.

A hagyományokhoz híven a katonai szervezet megbízott parancsnoka elismerte a sport területén elért eredményeket és további sok sikert, kitartást kívánt. Ebben az évben a megbecsülés kifejezéseként jutalmazta is a szervezet jó hírnevéhez hozzájáruló katonák eredményeit, ezzel is hangsúlyozva a különböző sportok fontosságát a honvédség és a katonák életében.

1595975433

A rendezvény végén Piros Ottó ezredes külön jutalmakat adott át az MH BHD Híradó és Informatikai Rendszerfőközpont, az MH BHD 32. Nemzeti Honvéd Díszegység, az MH BHD Maléter Pál Rendészzászlóalj, valamint az MH BHD Szállítózászlóalj parancsnokainak, hogy általuk köszönetet mondjon azoknak a munkatársaknak, akik a 2014. év első felében kiemelkedő munkájukkal hívták fel magukra a figyelmet.

Fotók: Szabó Lajos zászlós