Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Csak egy sárkányfejnyire a győzelemtől

Szöveg: Bán Nikolett hadnagy |  2015. június 21. 14:21

Csaknem 100 résztvevővel remek időben és fantasztikus hangulatban telt a II. Desedai Sárkányhajó Bajnokság, amelyet a Kaposvári Vízügyi SC rendezett.

1595996114

A csapatok különböző összetételűek voltak, akadt olyan csapattag is, aki még soha nem fogott lapátot a kezében. Az esemény célja a Deseda-tó, a vízi sportok népszerűsítése, a munkahelyi közösségek összekovácsolása. A versenyen induló 8 csapat közt akadtak bírák, katonák, rendvédelmi dolgozók, de még városházi dolgozók is. Az eseményre több százan voltak kíváncsiak. A rangos megmérettetést a kaposvári Törvényszék csapata nyerte, második helyen végzett a polgármesteri hivatal csapata, míg a harmadik helyre a Szedett-vedettek csapata siklott be.

1595996114

A katonák csapata egy sárkányfejnyivel lemaradva, nagyon szoros versenyben a megtisztelő ötödik helyet érte el. Az MH. 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezredet Vajda Kinga főhadnagy, Szabó József zászlós, Horváth Gábor törzsőrmester, Jenei Csaba törzsőrmester, Abai Krisztina törzsőrmester, Győrfi Richárd szakaszvezető, Nagy Lajos szakaszvezető, Páhy Csaba őrvezető, Papp László közkatona és Füzi Donát János képviselte a versenyen.

1595996114

Fotó: Lukács Róbert zászlós