Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Családi egészségnapot rendeztek a Stefánia Palotában

Szöveg: Kun-Orosz Adrienn |  2019. április 12. 20:24

Szűrővizsgálatokkal, véradással, gyermekprogramokkal és Halász Judit koncerttel várták az érdeklődőket a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban április első vasárnapján.

1599201203
Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár hagyományosan megszervezett Stefánia Családi Egészségnapja ezúttal kiegészült – a ház 40. születésnapja alkalmából – az Éld meg az életed! című egészségmegőrző és gyermekfoglalkoztató programokkal is.

1599201203

Az egészségnap részeként, előzetes jelentkezés alapján, hallásvizsgálatot, masszázst és anyajegyvizsgálatot is lehetett kérni, továbbá vérnyomás-, vércukorszint- és testzsírmérés, illetve BMI-meghatározás is az érdeklődők rendelkezésére állt. A Magyar Rákellenes Liga rákszűréssel kapcsolatos tanácsadást, az MH Egészségügyi Központ az MH Egészségmegőrző Prémium Programhoz hasonló állapotfelmérést szervezett. A nap folyamán intim torna tanácsadást, ortopéd konzultációt, illetve termékbemutatókat is tartottak.

1599201203

A Vakok és Gyengénlátók Közép- magyarországi Regionális Egyesülete játékos feladatokkal várta a résztvevőket, a Magyar Vöröskereszt segítségével pedig véradást is hirdettek. A Baptista Szeretetszolgálat jótékony célú játékvásárt, az egyik könyvkiadó pedig kedvezményes könyvvásárt tartott.

1599201204

A legkisebbeket kézműves foglalkozásokkal, színezőkkel és arcfestéssel is várták, a nap fénypontja Halász Judit koncertje volt.

1599201204

Fotó: a szerző felvételei