Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködés katonák és rendőrök között

Szöveg: Zag Lívia önkéntes műveleti tartalékos főhadnagy | Fotó: a szerző felvételei |  2020. március 16. 15:26

Együttműködési megállapodást kötött az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred, valamint a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium.

1596077134

A közös munka kereteit meghatározó szerződést Sipos Antal ezredes, az alakulat parancsnoka, valamint Hollósi Gábor rendőr ezredes, a szakgimnázium igazgatója írta alá a napokban, Körmenden.

A két szervezet közti megállapodás célja a szakmai programok, sportnapok, rendezvények, szakmai napok megszervezésében való kölcsönös segítségnyújtás, valamint a szakgimnázium lőterének használata.

A körmendi szakgimnázium kedvező földrajzi elhelyezkedéséből adódóan a szombathelyi 83. Poppr Emil Területvédelmi Zászlóalj és a zalaegerszegi 48. Nagy Sándor Területvédelmi Zászlóalj katonái számára is könnyen megközelíthető.

A megállapodás értelmében az önkéntes tartalékos állomány felkészítése során használhatják az intézmény által nyújtott lehetőségeket.

Az együttműködési megállapodás aláírása kapcsán elhangzott, hogy a két szervezet a jövőben szorosabban együttműködik, és szorosabban támogatják egymás szakmai munkáját a képzések, kiképzések és foglalkozások terén.

1596077134