Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerést kapott a katonapedagógus

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. június 16. 11:44

A szentendrei önkormányzat pedagógusnapi ünnepségén − kimagasló szakmai munkája elismeréseként − emléklapot vehetett át Dietz Ferenc polgármestertől Kömpf Gyula őrnagy, az MH Altiszti Akadémia Kinizsi Pál Oktatási Osztály vezető oktatója.

1595973933

Ezzel az elismeréssel − amelyre eddig még nem volt példa − a város vezetése is nyomatékosította, hogy az MH Altiszti Akadémia nem csupán egy katonai alakulat (amellyel szilárd és kölcsönösen előnyös az együttműködés), hanem egy olyan szervezet, amelynek egyik fő profilja az oktatás.

Kömp Gyula őrnagy pedagóguscsaládból származik. 22 éves katonai pályafutása során alegységparancsnokként a Honvéd Folyami Flottillánál a tisztesi tanfolyamok, valamint a sorállomány hadihajós és műszaki kiképzésének végrehajtásában tevékenykedett. Jelenleg az MH Altiszti Akadémia vezető oktatójaként a műszaki szakmai tanfolyamok oktatásáért felel. Ezenfelül a Magyar Honvédség katonai szervezeteinél rendszeresített műszaki gépek és eszközök oktatásának országos szintű szakmai felelőse. Második éve dolgozik a szentendrei alakulatnál.

1595973933

Fotó: MH Altiszti Akadémia