Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Először vesz részt a Zrínyi Kiadó a Magyar Nyelv és Könyv Ünnepén

Szöveg: Takács Vivien |  2016. augusztus 30. 7:14

Idén első alkalommal találkozhatnak az érdeklődők a Zrínyi Kiadóval a Magyar Nyelv és Könyv Ünnepén, a budai Várban, szeptember 2-4. között.

A Zrínyi Kiadó közel hetven – magyar, angol, illetve angol-magyar kétnyelvű – könyvvel és kiadvánnyal készül a Magyar Nyelv és Könyv Ünnepére. A kiadványokat 30-40 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg azok, akik kilátogatnak a kiadó standjához.  

A régebbi sikerkönyvek mellett a Zrínyi Kiadó újdonságaival is találkozhatnak a rendezvényen az érdeklődők. Így például megvásárolhatják az Elfeledett háborúk – Középkori csaták és várostromok; A nándorfehérvári csata – 1456; vagy éppen a Hajózni szükséges! – A magyar hadihajózás történetecímű kiadványokat is. De természetesen megtalálhatják még az első és a második világháborús dobozkönyveket, valamint nagy sikerű és nagy méretű légierős, páncélos és hadihajós plakátokat is.

A szervezők a könyvárusító pavilonok mellett színpadi könyvbemutatóval, koncertekkel és egyéb más színes programokkal várják a Szentháromság térre látogatókat szeptember első hétvégéjén.

1596018938

Fotó: archív