Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Gödöllőre látogatott a logisztikai haderőnemi szemlélő

Szöveg: Mag Judit százados |  2019. május 21. 18:27

Az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) több bázisparancsnokságán és objektumában is megtartották az ország különböző pontjain A lendület útján 2026 felé és azon túl tájékoztató rendezvényt az elmúlt időszakban.

A parancsnoki országjárás célja, hogy a Magyar Honvédség vezetői az összes katonai szervezethez ellátogatva ismertessék a Magyar Honvédség fejlesztésével kapcsolatos célkitűzéseket, valamint a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program megvalósításához kapcsolódó szakmai feladatokat a teljes személyi állomány részére.

1599203116
Az előadás-sorozat legutóbbi állomásán Schmidt Zoltán dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnokságának logisztikai haderőnemi szemlélője találkozott az MH ARB gödöllői bázisparancsnoksága állományával.

Schmidt dandártábornok tájékoztatójában szólt a Magyar Honvédségben zajló haderőfejlesztés feladatairól, az újonnan bevezetett honvédelmi alkalmazotti jogállásról, továbbá a haderőnemi szemlélőségek feladatrendszeréről is, kitérve annak iránymutatási és kapcsolattartási jogköreire.

A program laktanyabejárással zárult.

1599203116
Fotó: Háda István százados