Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Idén is lesz makettkiállítás és -verseny

Szöveg: honvedelem.hu |  2019. március 22. 10:42

Huszonkilencedik alkalommal rendezik meg Szolnokon a makettezők egyik legnagyobb hagyománnyal bíró országos versenyét, március 23-24-én.

1599200390
A hazai makettezés egyik legszigorúbb szakmai megmérettetésének számító viadalt, a XXIX. Országos Makettkiállítást és -versenyt idén is az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis művelődési otthonában (Szolnok, Szandaszőlős, Kilián u. 1.) bonyolítják le. A versenyt az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, a Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub szervezi, a kétnapos megmérettetésen pedig a hazai makettezők legjobbjai mutatják be tudásuk gyümölcsét.

A számtalan indulási kategóriából minden versenyző megtalálhatja azt, amelyikben esélyesként indulhat. A kategóriák mindegyikében akár több arany-, ezüst- és bronzérmet is kioszthat a zsűri. A különdíjak odaítélését a zsűri vagy a felajánlók döntik el. A hagyományoknak megfelelően a legmagasabb pontszámot elért (vagy a legötletesebb, legkülönlegesebb alkotás) kapja a „Best of Show" díjat. A rendezvény főtámogatója a GoforGo TRAVEL, mely, a verseny fő díjaként egy utazási utalványt ajánl fel a zsűri által kiválasztott legszebb makett készítőjének.

A szervezők programokkal is várják az érdeklődőket. A verseny ideje alatt folyamatos lesz a börze, ahol kedvezményes árú kiadványaival a Zrínyi Kiadó is képviselteti magát.

A jelentkezési feltételek és a versenykiírás részletei a csatolmányban olvashatók.

Felvételünk a tavalyi versenyen készült.

Címkékkiállítás