Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Karácsonyi KönyvFieszta az Akvárium klubban

Szöveg: Kovács Dániel |  2012. december 15. 14:40

A Zrínyi Kiadó is felállította saját standját a Karácsonyi KönyvFiesztán, ahol csütörtök óta várja a látogatókat. A Deák Ferenc téren, az Akvárium klubban idén először rendezték meg a Karácsonyi KönyvFieszta és HungaroComix elnevezésű programsorozatot, melynek keretében az ország ötven legnagyobb kiadója mutatja be szerzőit, újdonságait.

Az érdeklődők vasárnap estig látogathatnak el a rendezvényre, ahol nemcsak könyvekre, hanem játékokra, beszélgetésekre, könyvbemutatókra is számíthatnak, illetve felolvasásokat, koncerteket hallgathatnak egy jó kávé vagy egy pohár forralt bor mellett.

1595946360

A Zrínyi Kiadó a teljes kínálatával készült az eseményre, melyből most 20-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak a honvédelem és a hadtörténelem iránt érdeklődők. Eddig a legnagyobb sikernek – korántsem meglepő módon – a Katonai Alapismeretek tankönyv örvendett.

Természetesen itt is találkozhatnak a látogatók igazi újdonságokkal, mint az októberben megjelent Jutastól Szentendréig című könyv vagy éppen az angol nyelvű Illustrated Military History of Hungary című kiadvány. Már megvásárolható dr. Toperczer István orvos alezredes legújabb könyve, az Afganisztán Más-Képp, amelyet a szerző afganisztáni útja ihletett, és amelyet a Campona bevásárlóközpontban fog bemutatni december 21-én.

A Zrínyi Kiadó standja a rendezvény minden napján nyitva tart: szombaton és vasárnap 10-től 20 óráig várja szeretettel és rengeteg könyvvel az érdeklődőket. A belépés díjtalan!

1595946360

Fotó: Tóth László