Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Karácsonyváró koncert Balatonakarattyán

Szöveg: Singer Éva hadnagy |  2016. december 20. 15:11

Adventi koncertet adott Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Belépés »Központi Zenekara. Az előadásra az igényjogosult vendégek mellett az alakulattal együttműködésben álló társszervek és intézmények vezetői is ellátogattak.

1596024939

Megtelt vendégekkel az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ színházterme az utolsó karácsony előtti szombat este. A Magyar Honvédség Központi Zenekarának adventi koncertjére sokan kíváncsiak voltak az üdülőben pihenők közül, de az alakulattal együttműködésben álló társszervek vezetői is meghívást kaptak a rendezvényre.

1596024939

A megjelentek nem is csalódtak, hiszen a zenekar a megszokott magas színvonalat hozta és feledhetetlen estét varázsolt műsorával a közönségnek. Felcsendültek többek között Leroy Anderson, J.S.Bach, Hugh Martin, Ralph Blane, Antonio Carlos Jobim, Paul Anka, Tom Jones és Mariah Carey dallamai. Vezényelt Kovács Tibor alezredes, a központi zenekar karmestere, énekesként közreműködött Peck László.

1596024939

A koncertet a rekreációs központ második adventi hétvégéjének részeként rendezték meg. A három napos rendezvény alatt kézműves foglalkozással, filmvetítéssel és a Veszprém-Bakony Táncegyüttes műsorával is várták a vendégeket.

1596024939

Fotó: a szerző felvételei